PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ACUZAT CĂ ȘI-A OMORÂT MAMA ÎN BĂTAIE

ACUZAT CĂ ȘI-A OMORÂT MAMA ÎN BĂTAIE

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Moarte suspecta in comuna damboviteana Comisani. O batrana de 63 de ani a fost gasita de vecini in coma. Rudele femeii il acuza pe fiul acesteia ca ar fi batut-o pana a lasat-o lata. Ei spun ca scandalurile se tineau lant in gospodaria batranei. N-ar fi fost pentru prima data cand fiul si-ar fi lovit mama. Medicii de la Ambulanata s-au chinuit zeci de minute sa o resusciteze si au reusit intr-un final sa-i faca inima sa bata din nou, insa , in drum spre spital, femeia a decedat. Politistii vor stabili acum care a fost cauza decesului.

Rudele femeii ar fi fost alertate de dimineata chiar de fiul batranei. Acesta le-a spus ca si-a gaist mama cazuta in curte. Oamenii au sunat imediat la 112 si doua ambulanate au ajuns de urgenta la fata locului. Femeia era in stop cardiorespirator dar medicii au resuscitat-o zeci de minute.

Intr-un final inima femeii a inceput sa bata din nou. Crezand ca o pot salva, medicii au luat hotararea sa o transporte la Spitalul Judetean Targoviste insa, pe drum , femeia a decedat. Rudele ei dau vina pe fiul batranei. Ei cred ca acesta a venit beat acasa si a batut-o toata noaptea.Tanarul recunoaste ca a baut, insa spune ca nu si-a lovit mama. Politistii l-au luat la sectie pentru cercetari.

Abia dupa efectuarea necropsiei, politistii vor afla daca femeia ar fi murit dupa ce ar fi fost batuta.

Mihai Eremia, Raducu Radoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe