PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LITORALUL, ACCESIBIL TUTUROR

LITORALUL, ACCESIBIL TUTUROR

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Reduceri de pret pe litoralul romanesc! Dambovitenii care nu au ajuns inca la mare anul acesta, pot profita de ofertele avantajoase  puse la dispozitie de agentiile de turism in perioada urmatoare. Incepand cu data de 19 august preturile de cazare au scazut si pana la 30%. De asemenea de la 1 septembrie debuteaza o noua etapa a programului „Litoralul pentru toti”.

Incepand cu aceasta saptamana hotelierii vor spune adio  incet, incet preturilor piperate. Intrucat oficial mai sunt mai putin de doua saptamani pana la finalul verii, tarifele scad si cu 30% fata de varful sezonului estival. Astfel, dambovitenii  care nu si-au permis sa mearga in vacanta la mare anul acesta,  pot profita de ofertele avantajoase ale agentiilor de turism de  la finalul lunii august si pe toata durata lunii septembrie.

De asemenea, cei cu buget redus, se pot inscrie in etapa a doua a programului „Litoralul pentru Toti” care se desfasoara in intervalul 1 septembrie- 15 octombrie si in care  se inscriu an de an hoteluri de 2, 3 si 4 stele din toate statiunile de pe litoralul romanesc. In statiunile Mamaia, Eforie si la Constanta, tarifele pentru un sejur de sase nopti cu mic dejun asigurat variaza intre 205 si 660 lei de persoana, in functie de unitatea de cazare aleasa, hotel de doua pana la cinci stele.

ECHIPA: Cătălina Sandu/ Răducu Rădoi

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe