PRIMA PAGINĂ » ACUZATI CA AU INCALCAT LEGEA!

ACUZATI CA AU INCALCAT LEGEA!

de admin
9 vizualizări

Inchiderea caii ferate Targoviste- Pietrosita, devenita astazi realitate, este ilegala, striga sindicalistii damboviteni! Acestia acuza conducerea CFR ca nu a respectat prevederile unei hotarari de guvern. Sindicalistii feroviari nu au reusit insa sa schimbe aceasta masura, iar sute de damboviteni din nordul judetului au ramas fara tren.

[embedplusvideo height=”393″ width=”650″ standard=”http://www.youtube.com/v/c5fH-UpWeWc?fs=1″ vars=”ytid=c5fH-UpWeWc&width=650&height=393&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1406″ /]

In Hotararea de Guvern numarul 77 din 2013, este specificat pachetul minim social, pe care Compania Nationala de Cai Ferate se obliga sa il asigure. Pe lista trenurilor de calatori care reprezinta acest pachet minim scoial, se regasesc: Aninoasa- Fieni, Fieni- Pietrosita, Targoviște– Teis, Targoviste Nord- Aninoasa, TeisTargoviste Nord, Teis– Aninoasa.

Cu toate acestea, linia de cale ferata Targoviste-Pietrosita a fost inchisa. La Gara din municipiu, calatorii sunt anuntati prin cateva afise, ca pe aceasta ruta trenul nu mai circula. Compania de Cai Ferate a primit subventii de la stat pentru acest pachet minim social, din care facea parte si linia Targoviste-Pietrosita. Acum pensionarilor din nordul judetului nu le vor mai fi de folos tichetele de calatorie, cu reducere de 50%, pentru ca au fost lasati fara tren.

ECHIPA: Madalina Zabava/ Eduard Leasa

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe