PRIMA PAGINĂ » CONCURS DE EDUCATIE RUTIERA

CONCURS DE EDUCATIE RUTIERA

de admin
7 vizualizări

Au vrut sa demonstreze ca sunt cei mai buni biciclisti, dar si ca pentru ei regulile de circulatie nu mai sunt demult o necunoscuta! Zeci de elevi au participat in Targoviste la concursul national „Educatie rutiera, educatie pentru viata”. Chiar daca unii dintre ei nu participa pentru prima data la o astfel de competitie, tot nu au reusit sa scape de emotii. Toti au tintit locul intai, insa castigatorul nu poate fi decat un singur echipaj. Este vorba despre elevii Scolii Coresi din Targoviste, care s-au calificat la urmatoarea etapa a concursului, cea judeteana.

Cei care nu s-au clasat pe locul fruntas, au castigat insa experienta. Au inteles cat de placut este sa faci miscare si au invatat regulile de circulatie, care ii ajuta sa nu devina victimele accidentelor de circulatie.

Concursul national “Educatie Rutiera, educatie pentru viata”, este organizat in fiecare an de Ministerul Educatiei si Politia Romana.

ECHIPA: Madalina Zabava / Eduard Leasa

[embedplusvideo height=”393″ width=”650″ standard=”http://www.youtube.com/v/9G-tJZnwEjc?fs=1″ vars=”ytid=9G-tJZnwEjc&width=650&height=393&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7359″ /]

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe