PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » ACUZAȚII GRAVE: ANIMALE INCENDIATE

ACUZAȚII GRAVE: ANIMALE INCENDIATE

de Mditv
10 vizualizări

Acuzatii grave din partea locuitorilor comunei Targsoru Vechi din Prahova care spun ca intr-un adapost de caini ilegal din zona animalele sunt incendiate. Ei spun ca langa casele lor este un miros de nesuportat care a provocat stari de rau pentru unii dintre ei. Pompierii militari care au intervenit pentru stingerea focului izbucnit in aceasta unitate spun ca au gasit lesuri de animale,dar reprezentantii Asociatiei Hope for Romanian Strays resping orice acuzatie si spun ca totul e o minciuna scornita de localnici.

Localnicii din Târgșoru Vechi de Prahova susțin că situația este de netolerat, ei fiind nevoiți să suporte un coșmar, mai ales de când a venit și canicula. În zonă, mirosul este insuportabil de aproximativ o lună de zile de când la ei în sat a apărut un adăpost ilegal de câini. Mai mult, ei spun că angajații acestei unități pun pur și simplu câinii pe foc și provoacă incendii.

Reprezentanții ISU Prahova confirmă că au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu și spun ce au găsit la fața locului, iar locuitorii au cerut explicații reprezentanților adăpostului de câini.

Conducerea Asociației Hope for Romanian Strays susține că a depus documentația pentru obținerea avizului de funcționare, dar autoritățile locale spun că nu au primit solicitările în cauză.

Deținătorul adăpostului de câini a fost amendat cu 2 mii de lei deoarece nu au un sistem de pază de permanență, iar ancheta polițiștilor și pompierilor militari trebuie să stabilească dacă focul a fost pus sau nu intenționat, în timp ce calvarul locuitorilor din Târgșoru Vechi continuă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe