PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ADAPOST SI CEAI CALD – VIDEO

ADAPOST SI CEAI CALD – VIDEO

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Pentru a nu deveni victime ninsorii si viscolului, targovistenii au la dispozitie doua puncte de prim ajutor. Corturile Crucii Rosii au fost amplasate in zona centrala a municipiului. Aici oamenii se pot adaposti pentru putin timp din calea viscolului si se pot incalzi cu un ceai fierbinte. Si tot aici voluntarii pot interveni si pentru acordarea masurilor de prim ajutor, in caz de nevoie.

Targovistenii au aflat rapid ca in zona centrala a municipiului, Crucea rosie si-a instalat corturi de prim ajutor. Au venit sa se refugieze de ger si ninsoare si au primit si un ceai fierbinte de la angajatii Directiei de Asistenta Sociala. Tot la cort au ajuns si cei care primesc ajutor social de la stat si care au fost chemati la deszapezire pe strazile Targovistei.

Cele mai multe solicitari au venit, din pacate, din partea varstnicilor, care ar fi trebuit sa evite sa iasa din casa, pe o asa vreme nemiloasa.

Medicii le recomanda oamenilor sa se adaposteasca de viscol si ninsori, evitand deplasarile in spatii deschise si expunerea la frig.

De asemenea varstnicii, in special cei cu afectiuni cardiace si respiratorii trebuie sa evite deplasarile. Nu se recomanda nici consumul de bauturi alcoolice.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe