PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DETINUTI LA LOPATA! – VIDEO

DETINUTI LA LOPATA! – VIDEO

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Si detinutii se lupta cu zapada! Centrele sociale din Targoviste sunt deszapezite de cateva zeci de persoane private de libertate. Detinutii sunt de la Penitenciarul Margineni si au pus voluntar mana pe lopata. Ii ajuta pe asistatii si angajatii centrelor sociale, dar se bucura si de cateva momente in afara gratiilor. Actiunile de deszapezire la centrele sociale vor continua toata saptamana.

Astazi, 10 detinuti de la Penitenciarul Margineni, inarmati cu lopeti, au deszapezit Centrul Social „Casa Soarelui”, din Targoviste. Nu a fost insa prima locatie unde s-au luptat cu nametii. Detinutii s-au inscris voluntar in acest program si vor continua sa ofere o mana de ajutor toata saptamana. Chiar daca lupta cu zapada nu este usoara, detinutii sunt fericiti ca respira din nou aerul libertatii, chiar daca numai pentru cateva ore.

Detinutii vor deszapezi si alte centre sociale. Totul se face pe baza de voluntariat, iar conducerea penitenciarului spera sa faca fata tuturor solicitarilor.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe