PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Adevaruri dambovitene – VIDEO

Adevaruri dambovitene – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Nu au locuri de munca, nu au scoala, vor investitii si vor ajutorul celor aflati la putere. Chiar daca aparent situatia descrisa ar putea infatisa un tablou al oricarei comunitati rurale din Romania in cazul de fata este vorba de judetul Dambovita. Cei care doresc ajutorul puterii sunt in cazul de fata reprezentantii Partidei Romilor, ce s-au intalnit cu conducerea Consiliului Judetean Dambovita.
Desi intrunirea a avut loc in sediul CJ Dambovita dialogul ditre reprezentantii puterii la nivel de judet si organizatia politica Partida Romilor a semanat pe alocuri cu un discurs politic chiar daca reprezentantiiCJD, au incercat sa mentina un dialog in limite administrative. Inafara doleantelor deja obisnuite ale celor din comunitatea romilor, locuri de munca, ajutor din partea statului s.a. in dialogul, consumat in sala de sedinte a CJD, s-au rostit si cateva adevaruri poate mai putin rostite atat de direct:

Redactor: Horia Marin
Imagine: Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe