PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » “MĂ MÂNDRESC CU VOI, BARONII MEI!” – VIDEO

“MĂ MÂNDRESC CU VOI, BARONII MEI!” – VIDEO

de admin
22 vizualizări

Premierul Victor Ponta a declarat marti, la o intalnire a sefilor de Consilii Judetene, ca acestia vor avea ‘tot sprijinul’ din partea sa in lupta cu ‘aparatul’ care lucreaza impotriva lor. Afirmatia premierului a fost facuta in contextul in care membri marcanti ai PSD, cum ar fi Adrian Duicu de la Mehedinti sau primarul Constantei Radu Mazare, sunt vizati de anchetele DNA. Chiar si liderul PSD Dambovita Adrian Tutuianu ar fi cercetat de procurorii DNA pentru traffic de influenta.
“Cât timp voi fi șef al Guvernului vă voi respecta, vă voi aprecia. Mereu voi considera că reprezentați cel mai bine oamenii”, a declarat Victor Ponta la un seminar la care au participat presedintii de Consilii Judetene.
Premierul s-a referit si la dosarele DNA instrumentate de procurori si in care sunt implicati o serie de presedinti de Consilii Judetene. Este de norietate ca seful administratiei judetene Mehedinti a fost arestat preventiv pentru coruptie. Cercetati de procurorii DNA sunt si alti membri marcanti ai social-democratilor, din mai multe zone ale tarii. Nici PSD-istii damboviteni nu au facut nota discordanta, in atentia DNA intrand si presedintele PSD Dambovita si al Consiliului Judetean Adrian Tutuianu, dar si senatorul Ovidiu Isaila. Ambii sunt cercetati pentru trafic de influenta.
La intalnirea de marti, Victor Ponta le-a transmis celor prezenti ca vor avea tot sprijinul sau.
“Știu că e o perioadă în care o întreagă propagandă lucrează împotriva dumneavoastră. Nu puteți să fiți bătuți la vot altfel, așa că un aparat care vă detestă și vă invidiază, dar să știți că eu mă voi mândri întotdeauna cu toți aleșii locali, nu doar cu cei ai partidului meu. Veți avea tot sprijinul de la mine“, a precizat Victor Ponta.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe