PRIMA PAGINĂ » ADIO, CHINDIA?

ADIO, CHINDIA?

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Meciul de mâine, cu Unirea Slobozia, ar putea fi ultimul pentru Chindia pe stadionul Eugen Popescu. Anticipată de specialiști încă din vara trecută, retragerea lui Gică Popescu din proiectul fotbalistic de la Târgoviște ar putea însemna desființarea clubului fondat în 2010 de autoritățile județene și locale ale momentului împreună cu fostul internațional. Decizia de luni a consilierilor județeni de a-l numi pe Costin Mihai drept reprezentant al Consiliului în Adunarea Generală a clubului a dinamitat clubul roș-albastru. Și Gică Popescu, și Primăria au anunțat că nu se vor mai implica în fotbalul târgoviștean.

 

“La Chindia a ajuns un ziarist aservit puterii actuale. Mutarea de luni este sinonimă cu înmormântarea fotbalului târgoviștean. Mi-e rușine, ca primar și ca iubitor al fotbalului, de situația la care s-a ajuns. Primăria își va retrage sprijinul în aceste condiții ”, a fost reacția vehementă a primarului Gabriel Boriga. În primele cinci luni ale acestui an, autoritățile locale au virat spre clubul de fotbal aproape 3 mld lei vechi.

 

Și antrenorii sau jucătorii Chindiei au fost șocați de hotărârea aleșilor de luni. Costin Mihai a fost numit reprezentant al Cons Județean la Chindia după ce, timp de 2 ani, a contestat dur proiectul Chindia și oamenii care au făcut parte din structurile clubului, țintele sale fiind Gică Popescu, grupul de jucători de la Școala de Fotbal a Baciului, dar și conducerea tehnică a echipei. Omul care încearcă să salveze Chindia de la retrogradare spune că o astfel de numire nu ar fi trebuit să aibă loc acum și că echipa nu poate merge mai departe fără Gică Popescu.

 

Gică Popescu este hotărât să își anunțe oficial plecarea de la Târgoviște după jocul de miercuri.

 

Echipa: Ionut Marin/Madalin  Anca

http://youtu.be/1TMEANtRcTs

 

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe