PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ADIO SCOALA, BUN VENIT VACANTA!

ADIO SCOALA, BUN VENIT VACANTA!

de Andrei Oprescu
83 vizualizări

A venit vacanta cu trenul din Franta! A fost ultima zi de scoala pentru elevii damboviteni, care de acum se gandesc bucurosi doar cum isi vor petrece cele doua luni de libertate, fara teme, carti si trezit de dimineata. Cei mai multi au deja un plan bine stabilit. Vor pleca la mare, la munte sau la bunici. Altii, nu s-au grabit sa-si faca planuri. Se gandesc mai intai sa munceasca pentru a strange un ban pentru distractia de apoi.

Adio scoala, bun venit vacanta de vara! Astfel au strigat miile de copii damboviteni care au mai incheiat un an de scoala. Imediat ce au scapat de  lucrarile de control, stresul temelor, incheiatul mediilor si serbarile de sfarsit de an, numerosi elevi au luat cu asalt parcurile din Targoviste. A fost ziua in care si-au luat ramas bun de la colegi, pana in toamna cand se vor revedea. Pana atunci insa, se gandesc bucurosi la planurile de vacanta. Unii dintre ei au deja rezervari facute la mare sau la munte, insa promit ca nu vor uita cu totul de scoala. Isi vor face timp sa citeasca si sa rezolve teme de vacanta. Asta ca sa nu uite definitiv cele invatate pana acum.

Altii, putin mai norocosi isi vor petrece mare parte din vacanta la tara la bunici sau cu prietenii prin parcuri, la piscina.

Andi si-a dorit sa vina mai repede vacanta. Si, chiar daca nu este foarte multumita de rezultatele obtinute in timpul anului scolar, primeste o vacanta la mare in Bulgaria. Cu promisiunea ca de anul viitor se va pune cu burta pe carte.

Sunt si tineri care vor sa-si petreaca vacanta pe cheltuiala proprie, dar asta numai dupa ce muncesc.

Indiferent de locurile in care isi vor petrece timpul liber elevii, cert este ca vor avea doua luni la dispozitie sa uite de scoala. Cursurile vor fi reluate de abia pe opt septembrie.

Echipa: Corina Slămnoiu/ Raducu Rădoi

https://www.youtube.com/watch?v=ZO_DNYp08fo

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe