PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCHIMBARI DE SFI LA IPJ DAMBOVITA

SCHIMBARI DE SFI LA IPJ DAMBOVITA

de Andrei Oprescu
69 vizualizări

E oficial! De astazi noul adjunct al Inspectoratului de Politie al judetului Dambovita este comisarul sef Sorin Paun. Acesta si-a recastigat dupa doi ani functia in instanta. Comisarul sef Adrian Antofie, cel care a fost pana astazi adjunct al inspectorului sef, a fost numit in functia de sef al Politiei municipiului Targoviste.

Valul de schimbari vine dupa ce comisarul sef Sorin Paun a castigat in instanat functia de adjunct al Inpsectoratului de Politie al judetului Dambovita. In luna iulie a anului 2011, Paun a fost schimbat din fuctie in mod abuziv, invocandu-se pe atunci un management defectuos, mai exact neimplicare in munca de politie. Imediat, politistul a actionat in instanta decizia de schimbare din functie si, dupa doi ani, a si castigat. Instanta a obligat IGPR la reintegrarea reclamantului în funcţia deţinută anterior, respectiv de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa. Totodata obliga Polita Romana  la plata către reclamant a diferenţei dintre drepturile salariale aferente funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa şi cele efectiv încasate începând cu data cand a fost schimbat din functie şi până la data reintegrării efective, sumă ce va fi actualizată cu indicele de inflaţie. Comisarul sef Adrian Antofie, cel care a ocupat pana azi aceasta functie , a fost numit in fuctia de commandant al Politiei municipiului Targoviste, inlocuindu-l pe comisarul Sandu Sorin care de azi va fi adjunctului Politiei municipiului Targoviste.

 

Mihai Eremia

http://youtu.be/717Vb3kEyRs

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe