PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ADMINISTRAŢIA LOCALĂ BEZDEAD, ŢINTA ACUZAŢIILOR

ADMINISTRAŢIA LOCALĂ BEZDEAD, ŢINTA ACUZAŢIILOR

de Andrei Oprescu
47 vizualizări

Acuzatii grave la adresa administratiei locale in comuna damboviteana Bezdead, aduse chiar de un consilier local. Acesta o acuza pe primarita ca nu actioneaza in interesul cetatenilor, insa la polul opus, edilul vine cu dovezi care dezmint acuzatiile. Mai mult decat atat, ii aminteste consilierului ca majoritatea deciziilor au fost aprobate in Consiliul Local din care face si el parte.

Consilierul Toni Nedelcu a prezentat principalele probleme din comuna Bezdead, în opinia sa, în cadrul unei emisiuni la un post local de televiziune. Primul semnal tras vizează majorarea taxelor şi impozitelor locale, însă acuzaţia sa este dezminţită de edilul localităţii.

Consilierul acuză şi concesionarea în totalitate a islazului comunal, spunând că cetăţenii nu mai au unde să pască vitele. În acte însă apar 200 ha libere şi gratuite pentru păşunat. 00009

Următorul punct pe lista nemulţumirilor consilierului este reprezentat de căminele culturale din localitate. Reprezentantul cetăţenilor în Consiliul Local Bezdead se plânge de starea acestor obiective şi spune el că ar fi date unor persoane dubioase.

Şi asfaltul a fost mărul discordiei între consilier şi edilul şef. Primăriţa spune că preţul reparaţiilor drumurilor comunale a fost de 30 lei/mp.

Ce uită alesul local este că toate hotărârile pe care acum le reclamă au fost luate în Consiliul Local, din care face parte şi Toni Nedelcu. Probabil că aspiraţia la funcţia de primar l-a făcut să uite trecutul din ultimii patru ani.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe