PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNCĂ O LOVITURĂ DE IMAGINE PENTRU ȚUȚUIANU

ÎNCĂ O LOVITURĂ DE IMAGINE PENTRU ȚUȚUIANU

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Încă o lovitură de imagine pentru Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița și președinte PSD Dâmbovița. Pentru a treia oară consecutivă, Țuțuianu și-a ieșit din fire și fără să mai țină cont de nimic. La o masă festivă, a început o serie de înjurături față de unul dintre invitați. Președintele PSD Dâmbovița și-a arătat adevărata față dacă mai era nevoie printr-o ieșire care nu îi face deloc cinste. Un alt filmuleț a sosit pe adresa redacției nostre în care protagonistul este tot președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. Imaginile vorbesc de la sine. Aflat la o zi onomastică într-un restaurant din municipiul Târgoviște, președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, l-a înjurat și apostrofat ca la ușa cortului, pe unul dintre invitați, de altfel tot persoană publică.

Seria înjurăturilor lui Adrian Țuțuianu a continuat la fel de agresiv. În ciuda încercărilor celor de la masă de a aplana conflictul, președintele PSD Dâmbovița i-a pus la punct și pe aceștia și a continuat să țipe și să înjure.

Țuțuianu și-a arătat încă o dată adevăratul caracter. Dacă în ieșirile publice , președintele PSD Dâmbovița își pune o mască și încearcă să convingă oamenii că este un om demn și civilizat, în astfel de momente demonstrează comportamentul său real.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe