PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » “ADMINISTRAŢIA NOROIULUI” LA VÂRFURI

“ADMINISTRAŢIA NOROIULUI” LA VÂRFURI

de Andrei Oprescu
147 vizualizări

Administraţia locală din comuna dâmboviţeană Vârfuri poate fi numită fără probleme “administraţia noroiului”. V-am prezentat în nenumarate rânduri faptul că localnicii trăiesc în condiţii primitive. Chiar şi în secolul XXI, majoritatea cetăţenilor de pe raza comunei nu pot ieşi din propriile gospodării fără cizme de cauciuc, iar primarul mai rău strică drumurile, decât să le repare.

Aşa se chinuie zilnic atât cetăţenii din satul Merişoru, cât şi animalele care sunt duse pe islazul comunal. Strada care poarta denumirea satului este distrusă în totalitate şi este singura cale de acces către islaz, dar şi către grădinile unora dintre localnici. Au semnalat situatia administraţiei locale în nenumărate rânduri, însă nu s-a luat nicio măsură.

Ploile din ultima perioadă au amplificat şi mai mult situaţia de pe strada Merişoru, însă cel care a stricat drumul de tot este edilul comunei Vârfuri. Doamna Elena locuieşte chiar în zona în care oamenii şi animalele se afundă în noroi şi abia mai iese din propria gospodărie.

Recalcitrant, aşa cum ne-a obişnuit, primarul Petre Iuga era la datorie, adică la volanul tractorului cu care distruge tot în calea sa.

Când vor fi gata lucrările?

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe