PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » ADMINISTRATIE, ASA DA (III)

ADMINISTRATIE, ASA DA (III)

de admin3
17 vizualizări

Peisajul, trecutul istoric, monumentele si ospitalitatea localnicilor. Sunt principalele motive pentru care milioane de turisti viziteaza orasul Sinaia in fiecare an. Statiunea, supranumita „Perla Carpatilor”, este apreciata de majoritatea tur-operatorilor interni drept liderul national in privinta numarului de vizitatori. Incantati de conditiile si de atractiile din oraselul de munte, multi turisti au facut un obicei din a se intoarce in Sinaia in fiecare an si de fiecare data experienta este inedita si spectaculoasa. Colegii mei au stat de vorba cu turistii si in episodul de astazi al campaniei ADMINISTRATIE, ASA DA aflam ce ii atrage pe vizitatori in acest loc.

Fie vara, fie iarna la Sinaia este o forfota continua.Turisti din toate colturile lumii poposesc in statiune. Orasul satisface atat pretentiile romanilor cat si ale strainilor. De la iubitorii de natura si aventura, la vizitatorii dornici de liniste si odihna. Peisajul, trecutul istoric, monumentele si muzeele, vilele si casele memoriale, toate sunt pe lista atractiilor pentru vizitatori.

Turistii care vin in Sinaia sunt de toate varstele si din toate categoriile sociale. Sunt incantati de schimbarile care apar an de an in statiune si unii au facut un obicei din a vizita Sinaia macar o data pe an.

Statisticile confirma si ele potentialul turistic al statiunii Sinaia. Numarul vizitatorilor creste de la an la an, iar asta se datoareaza atat serviciilor de calitate cat si oportunitatilor din zona si infrastructurii.

Acesti turisti au venit la Sinaia din San Francisco. Sunt incantati de oras. La lãsarea serii, parcul devine neincapator pentru turistii din Sinaia, iar bulevardele sunt luate la pas de cei curiosi sa vada in detaliu statiunea.
In episodul urmator aflati mai multe despre cele mai importante obiective turistice din Sinaia si destinatii pentru timpul liber.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe