PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AFACEREA PĂZITĂ, O AFACERE SIGURĂ! – VIDEO

AFACEREA PĂZITĂ, O AFACERE SIGURĂ! – VIDEO

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Angajatul ideal, cel ce are mereu o solutie pentru problemele din companie si a carui cartela de pontaj bate toate recordurile de anduranta fizica, are o contrapondere temuta de toti angajatorii. Nu este vorba de cei care intarzie la birou sau nu respecta termenele limita, ci de cei ce comit fraude. Desi riscul ar putea fi minimizat prin metode specifice de siguranta, numarul companiilor din Romania care se protejeaza de potentiale fraude ale angajatilor este inca foarte mic. Rezultatele pozitive se vad insa la cei care au apelat la agentii de paza specializati care te ajuta sa-ti tii afacerea in siguranta.

Paza buna, trece primejdia rea. Asa gandesc si afaceristii care aleg sa-si puna firmele in siguranta prin angajarea de agenti de paza specializati. O societate comerciala bine pazita insemana si un profit mai mare, in acest fel eliminand pierderile cauzate de furturi, care de cele mai multe ori sunt foarte mari.

De cele mai multe ori afacerile pot fi puse in pericol si de proprii angajati care comit furturi. Pentru a combate astfel de incidente, patronii aleg sa apeleze la firme specializate in securitate.

Costurile pentru o astfel de actiune pot fi mult mai mici decat pagubele aduse de hotii societatii.

 

Echipa: Mihai Eremia,Eduard Gaiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe