PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » S-A UMPLUT PAHARUL (ȘI) PENTRU POLIȚIȘTI – VIDEO

S-A UMPLUT PAHARUL (ȘI) PENTRU POLIȚIȘTI – VIDEO

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Politistii ameninta ca ies in strada, insa nu pentru a face actiuni si pentru a da amenzi, ci pentru a protesta. Sindicalistii spun ca paharul s-a umplut demult pentru oamenii legii. Politia are datorii la toti furnizorii. Nu s-au mai platit utilitatile de trei luni de zile. Nu au bani sa isi repare autospecialele, care nu au mai vazut nici plinul de luni de zile. Sindicalistii sustin ca politistii risca sa ramana in pana de combustibil, cand ii urmaresc pe infractori. In plus, nu si-au primit banii pentru chirie, echipament sau naveta. Sindicatele sustin ca au informatii ca la rectificarea bugetara, Ministerului Afacerilor Interne i se vor aloca fonduri insuficiente, situatie in care ele sunt hotarate sa protesteze.

Sindicalistii damboviteni sustin ca furnizorii au inceput sa strige dupa politisti, sa isi achite datoriile. Nu s-au mai platit de luni de zile utilitatile, materialele consumabile, substantele din domeniul criminalistic, fara de care cercetarile nu pot fi finalizate, prestatiile medico-legale si asa mai departe. Potrivit acestora, M.A.I. are datorii istorice si catre angajati.

In aceste conditii, sindicatele sunt hotarate sa organizeze miscari de protest, daca negocierile nu vor aduce mai multe fonduri pentru politie. Reprezentantii oamenilor legii au declarat ca vor fi actiuni legale, insa nemultumirea angajatilor M.A.I. atingand cote alarmante, exista si posibilitatea izbucnirii unor proteste spontane.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe