PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AGENDĂ PUBLICĂ REALIZATĂ DE TÂRGOVIȘTENI – VIDEO

AGENDĂ PUBLICĂ REALIZATĂ DE TÂRGOVIȘTENI – VIDEO

de Andrei Oprescu
23 vizualizări

O noua sansa pentru targovisteni de a-si evidentia problemele in fata unui intreg judet si nu numai! In speranta ca se va crea o punte de legatura intre ei si autoritati, cetatenii au determinat agenda publica si au deschis noi subiecte de interes local sau national, in cadrul emisiunii  ” Politica strazii ” difuzata in fiecare seara de luni pana vineri, de la ora 19:30 la MDI Tv. Oamenii care au venit in piata Mihai Viteazul din Targoviste s-au inscris in numar mare la tombola care le ofera sansa sa castige premii substantiale.

 

Un tanar student a subliniat in emisiunea ” Politica strazii ”, la MDI Tv inconsecventa care caracterizeaza statul roman si clasa politica. S-au pierdut multi bani in ce priveste sursa de energie si asta din cauza intereselor meschine ale politicienilor.

 

Oful unei targovistence a fost de asemenea adus in atentia opiniei publice, in cadrul emisiunii. Femeia spune ca nepoata acesteia, plecata in Grecia, este lasata sa moara in strainatate. Fata sufera de cancer la sange. A urmat un tratament, dar dupa trei ani de zile boala i-a recidivat. Are nevoie de celule stem, dar stie ca acestea nu se obtin usor. Oana Muresan reclama lipsa de comunicare dintre Ministerul Sanatatii din Romania si ministerele din Uniunea Europeana. Femeia crede ca daca sistemul medical nu ar prezenta atatea defecte, mai multe vieti ar putea fi salvate.

 

In cadrul emisiunii Politica strazii, MDI TV pune la bataie premii substantiale. Cei care vor sa se inscrie la tombola, nu trebuie decat sa vina intre orele 19.00 si 20.30, in locatiile unde se desfasoara emisiunea si sa completeze un formular. Marti si miercuri, pe 17 si 18 septembrie ne gasiti in fata Salii Polivalente din Targoviste, joi 19 septembrie in Fieni, vineri 20 septembrie in Pucioasa. Caravana MDI se va muta saptamana viitoare si in Gaesti, Moreni, Racari, Titu si Voinesti.

 

 

Echipa:Valentin Popescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe