PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BOLNAVII DE SIDA, LASATI FARA MEDICAMANTE – VIDEO

BOLNAVII DE SIDA, LASATI FARA MEDICAMANTE – VIDEO

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

De o luna de zile  Spitalul Judetean Targoviste nu mai are medicamente pentru bolnavii de SIDA.  Conducerea unitatii spitalicesti spune ca a facut demersuri catre Ministerul Sanatatii, dar pana in prezent nu a primit necesarul de medicamnete. Toti bolnavii din judetul Dambovita sunt trimisi cu ambulantele la Institutul Matei Bals, din Capitala, pentru tratament.

 

Disperare printre bolnavii de HIV/SIDA din judetul Dambovita. De aproape o luna de zile, Spitalul judetean de Urgente Targoviste nu mai are medicamente pentru ei.  Conducerea unitatii spitalicesti spune ca a cerut Ministerului Sanatatii suplimentarea fondurilor pentru a putea achizitiona necesarul de medicamnte din Programul SIDA, insa pana acum n-a primit niciun raspuns.

Pana cand vor primi fonduri, medicii damboviteni isi vor trimite pacientii cu SIDA, la Institutul Matei Bals, acolo unde stocurile de medicamente nu s-au epuizat.

 

Mihai Eremia

Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe