PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AGITAŢIE ÎN CENTRELE UNIVERSITARE – VIDEO

AGITAŢIE ÎN CENTRELE UNIVERSITARE – VIDEO

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

A fost agitatie mare astazi in centrele universitare. Facultatile si-au deschis portile pentru a-i primi pe studenti. Dupa o vara fierbinte cu examene si admitere, tinerii au respirat usurati pentru ca au obtinut statutul de student. Unii au tinut sa ia parte la festivitatea de deschidere, in timp ce altii, mai intarziati au venit cu bagajele in brate pentru a se caza in camin. 

Dupa elevi, a venit randul studentilor sa ia parte la deschiderea anului universitar. La Targoviste, studenti din toate colturile judetului, din judetele invecinate dar si de peste Prut au luat cu asalt facultatile pe 1 octombrie. Daca unii s-au aratat entuziasmati in prima zi de studentie, pe altii ii asteapta un an greu cu doua sesiuni si la final marele hop: examenul de licenta.

Inceputul de an universitar a adus cu sine si problema cazarii pe perioada studentiei. Tinerii au putut alege intre a locui intr-un camin, la gazda sau sa faca naveta acasa. 

reporter: Cătălian Sandu

Imagine: Radu Constantinescu 

 

https://www.youtube.com/watch?v=R4N5uCjaDEs

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe