PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Mai au de lucru – VIDEO

Mai au de lucru – VIDEO

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Reabilitarile rutiere din Targoviste primesc noi termene de finalizare a lucrarilor. Una dintre cele mai importante artere din oras va fi finalizata abia la jumatatea lunii noiembrie. In plus, alte proiecte aflate in derulare ar putea duce la complicatii, in ceea ce priveste Planul Integrat de Dezvoltare Urbana al orasului.

PIDU-ul B cuprinde, la Targoviste, si reabilitarea bulevardului I.C: Bratianau, una dintre cele mai importante artere ale muncipiului. In dorinta de a rezolva cat mai repede situatia dificiala cu care se confrunta conducatorii auto, ce aleg aceasta ruta, administratia orasului a decis sa inchida bulevardul pentru o zi, timp in care constructorul sa poata finaliza lucrarile. Din pacate acesta restrictie va duce doar la darea in folosinta a unei portiuni a bulevardului.

In alta ordine de idei, tot de-a lungul acestui bulevard, lucrarile de reabilitare a retelelor de apa, lucrari al caror beneficiar este Compania de Apa Targoviste Dambovita, realizate cu finantare europeana, la fel cum se intampla si in cazul PIDU-ului B, sunt in intarziere. Asa ca imaginea de ansamblu a zonei va continua sa fie una departe de cea a unui oras european. In plus, reprezentantii administratiei targovistene dau asigurari ca cei de la Compania de Apa nu vor primi autorizatie sa poata sparge straturile de astfalt turnate, in cadrul PIDU-ului, odata ce lucrarea va fi terminata. In fapt, ca si in cazuri precedente, intotdeauna Compania va avea alternativa declararii unor avarii, ale retelele de apa, caz in care orice lucrare va putea fi efectuata.

Redcator: Horia Marin

Imagine: Ciprian Rusa

https://www.youtube.com/watch?v=EZNyPjLVpz8

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe