PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AGLOMERAȚIE PE VALEA PRAHOVEI – VIDEO

AGLOMERAȚIE PE VALEA PRAHOVEI – VIDEO

de admin
21 vizualizări

Si la munte se fac ultimele pregătiri pentru 1 Mai. Hotelierii se pregătesc de zor să-i întâmpine pe turiști. Ca în fiecare an cabanierii și hotelierii se întrec în pachete speciale cu reduceri substanțiale la cazare și servicii cât mai variate până la meniuri și programe artistice. Prețurile sunt variate în funcție de unități hoteliere și de gradul de clasificare.
Dacă nu v-ați făcut încă planuri de 1 Mai,mai aveți timp să consultați ofertele unităților de cazare de pe Valea Prahovei. Toate unitățile turistice încearcă să-și atragă cât mai mulți clienți, așa că hotelierii care mai au locuri pentru minivacanța de 1 Mai și se gândesc la tot felul de soluții: nopți gratuite și reduceri la cazări, mese tradiționale, cine gratuite din partea casei si programe artistice,
oaspetii avand și acces gratuit la piscină, centrul SPA si parcare.
Hotelierii spun că nu vor sa aibă locuri rămase libere, așa că au inclus gratis în pachet,micul dejun și cina festivă.Pentru perioada 1-4 mai,preţul unui sejur la Sinaia într-o unitate hotelieră de trei stele va fi de 599 de lei,în camera dublă.În preţ sunt cuprinse,micul dejun,cina tradiţională muntenească în data de 3 mai şi acces gratuit la piscină,saună sau sala de fitness.
Turiștii sosiți pe Valea Prahovei pentru minivacanța de 1 Mai se gandesc deja la zilele libere și la distracțiile de la munte si spun ca a devenit o tradiţie să petreacă 1 Mai la Sinaia.
Pentru turistii mai puțin pretențioși, pensiunile și cabanele de pe Valea Prahovei au pregătit pachete speciale la cazare, astfel ca pentru o cameră dublă, la o pensiune din Bușteni oaspetii vor plăti 60 de lei pe noapte și vor avea posibilitatea de a organiza focuri de tabără sau excursii la poalele muntelui. În prezent gradul de ocupare hotelieră pentru minivacanța de 1 Mai este în proportie de 70 la sută, dar patronii speră sa fie mai multi turisti decat cei din perioada sărbătorilor pascale.

Valentin Popescu
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe