PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AJUTOR DE LA UE – VIDEO

AJUTOR DE LA UE – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Comisia Europeana a propus sa se aloce Romaniei 3,6 milioane de euro pentru a ajuta 1.000 de fosti salariati ai SC Mechel Campia Turzii SA si ai SC Mechel Reparatii Targoviste sa isi gaseasca noi locuri de munca. Potrivit agentiei de stiri Agerpres, propunerea este transmisa spre aprobare PArlamentului European si Consiliului de ministri ai Uniunii Europene.
Măsurile cofinanțate de Uniunea Europeana ar ajuta 1.000 de lucrători să își găsească noi locuri de muncă, oferindu-le orientare în carieră și evaluarea competențelor, formare profesională, sprijin pentru antreprenoriat și diverse tipuri de indemnizații. Una dintre măsuri va consta în acordarea de sprijin unui număr de 250 de lucrători pentru a înființa o întreprindere cooperativă care va produce echipamente sportive.
Costul total estimat al pachetului de măsuri este de 7,14 milioane euro, din care comunitatea europeana ar urma să pună la dispoziție jumătate.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe