PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ALĂTURI DE IONUŢ PE 1 IUNIE

ALĂTURI DE IONUŢ PE 1 IUNIE

de Mditv
5 vizualizări

De 1 iunie distracţia are o miză importantă în oraşul dâmboviţean Pucioasa. Toate evenimentele organizate pentru copii, dar şi pentru cei care au grijă să crească frumos, îi sunt dedicate lui Ionuţ Ştefan, care vrea să se bucure de tot ce-l înconjoară, asemenea tinerilor de vârsta lui. De Ziua Copilului manifestările se vor desfaşura cu iz caritabil pentru ca băiatul de 15 ani să poate face cea de-a noua operaţie din viaţa lui. Intervenţia chirurgicală este vitală şi costă 15 000 de euro.

Pentru că se gândeşte la cei din jur, în ciuda situaţiei delicate în care se află, Ionuţ merită ajutorul nostru. Băiatul s-a născut cu tetrapareză spastică, iar afecţiunea secundară, scolioza dorso-lombară îi amplifică şi mai mult nepuţinţa fizică. A suferit opt operaţii până acum, toate suportate de familie. Acum are nevoie de cei din jurul lui.

Prietenii, colegii de şcoală, cunoştinţele şi alţi oameni cu suflet au gândit împreună un eveniment caritabil, care va avea loc în data de 1 iunie, la Pucioasa. Sportivi de renume, care au făcut cinste întregii ţări, vor petrece Ziua Copilului într-un mod inedit, iar toate activităţile la care participă au un singur obiectiv, reprezentat de încercarea de a strânge 15 000 de euro, suma necesară pentru ca Ionuţ să se poată opera. De asemenea, aceştia vor pedala umăr la umăr cu oricine doreşte să facă o călătorie pe două roţi prin oraşul Pucioasa şi prin împrejurimi. La linia de sosire, participanţii vor fi întâmpinaţi de Ionuţ, tânărul care la doar 15 ani ne dă tuturor o lecţie de ambiţie şi curaj, un tânăr dornic să-şi facă noi prieteni. Activităţile sportive se vor îmbina cu cele culturale şi artistice, precum ateliere de picturi, de împletituri, expoziţii cu vânzare şi alte surprize colorate. Aşadar, vă aşteptăm, cu mic, cu mare, în data de 1 iunie în Parcul Independenţei din oraşul Pucioasa pentru a petrece o zi de neuitat, plină de caritate. Toată lumea poate pleca acasă cu un tricou plin de autografe de la sportivi, dar şi cu alte surprize. Să-l ajutăm pe Ionuţ!

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe