PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ARGEŞEAN BLOCAT ÎN MUNŢII BUCEGI

ARGEŞEAN BLOCAT ÎN MUNŢII BUCEGI

de Mditv
6 vizualizări

Drumul din munte poate fi anevoios chiar şi pe timp de vară. Un argeşean a simţit pe pielea lui acest lucru. Bărbatul a ajuns cu maşina într-un şanţ şi a avut nevoie de sprijinul jandarmilor montani pentru a ajunge acasă.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din judeţul Argeş, şi-a dus animalele la munte cu o dubă, iar la întoarcere a avut parte de o surpriză neplăcută. A vrut să staţioneze pe marginea drumului, în zona Cheile Tătarului, însă, din cauza solului umed maşina a ajuns în şanţ. Argeşeanul a fost nevoit să ceară sprijinul autorităţilor.

Acum turistul se află în afara oricărui pericol, însă exista riscul să fie accidentat. De aceea, autorităţile recomandă prudenţă la volan în zonele înalte şi mai ales adaptarea vitezei la condiţiile meteorologice. Totodată, turiştii sau cei care tranzitează zona montană, dar nu cunosc foarte bine traseul, sunt sfătuiţi să nu se aventureze pe scurtături, mai ales pe timp de noapte.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe