PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ALEGERI ÎN SIGURANȚĂ – VIDEO

ALEGERI ÎN SIGURANȚĂ – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Zeci de mii de politisti si jandarmi sunt angrenati pentru asigurarea ordinii si sigurantei procesului de votare. In Dambovita, de exemplu, aproape 1500 de oameni ai legii sunt la dataorie in timpul alegerilor pentru Parlamentul European.
1393 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne sunt angrenați, la data de25 mai a.c., în județul Dâmboviţa pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, precum și pentru protecția celor 436 de secţii de votare, pe timpul alegerilor pentru Parlamentul European, precum și a alegerilor pentruadministraţia publică locală a comunei Hulubeşti.Pentru asigurarea unui proces electoral corect şi echidistant, la nivelul judeţuluiDâmboviţa, pe timpul desfăşurării alegerilor membrilor din România pentru Parlamentul European, sunt angrenaţi peste 340 de poliţişti, 268 de jandarmi şi 214 pompieri şi 14 efective aparţinând altor structuri din cadrul MinisteruluiAfacerilor Interne. 837 de angajați M.A.I. vor asigura protecția celor 432 de secţii de votare, amplasate în 343 de locuri.V or fi luate măsuri de protecție și la cele 4 secții de votare pentru alegerileparțiale pentru autoritățile locale din comuna Hulubeşti. Alţi 265 de poliţişti și 27 de jandarmi, în perioada desfăşurării procesului electoral, se vor afla în stradă, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale.

Mihai Eremia

https://www.youtube.com/watch?v=_tn9BpDbeBo

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe