PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ALIANȚĂ DA, FUZIUNE BA – VIDEO

ALIANȚĂ DA, FUZIUNE BA – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Liberalii giurgiuveni susțin păstrarea identității PSD în cazul unei alianțe cu PDL
Liderii organizatiei judetene a PNL Giurgiu afirma ca sustin pastrarea identitatii partidului, atat ca sigla, cat si ca denumire, in cazul unei aliante cu PDL. Vicepresedintele PNL Giurgiu, Dumitru Gavrila, spune ca acest punct de vedere este impartasit de mai multi colegi.
Dumitru Gavrila a spus ca, în vederea colaborarii cu PDL, vede posibila o alianta sau o uniune asa cum a fost cu USL in care fiecare partid si-a pastrat sigla si identitatea.
,,Poate fi un fel de USL în care partidele aveau fiecare denumirea și sigla lor, iar daca este vorba de fuziune atunci aceasta s-ar putea face poate prin absorbția PDL dacă și ei doresc acest lucru, dacă nu, alianța cred că este cea mai bună soluție’’, a afirmat Dumitru Gavrila.
Vicepresedintele PNL Giurgiu a sustinut ca nu vede oportuna nici modificarea statutului partidului deocamdata, iar daca vor fi propuneri în acest sens acestea pot fi puse în practica la Congresul PNL.

https://www.youtube.com/watch?v=cYXGaI17W84

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe