PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Alo!… Nu sună nimeni – VIDEO

Alo!… Nu sună nimeni – VIDEO

de admin
16 vizualizări

Suntem siguri ca ceea ce, in urma cu sa spunem 10 ani, reprezenta o normalitate astazi este cu certitudine aproape o ciudatenie, atunci cand vorbim de telefoanele fixe. In ceea ce priveste cabinele telefonice, ce odata impanzeau orasele, situatia este si mai mult schimbata, fata de acum un deceniu. Acestea au disparut aproape cu desavarsire. Nu si la Targoviste, unde, macar teoretic, ar trebui sa fie readuse la viata foarte curand.
Fiti sinceri. De cand nu ati mai vazut pe cineva folosind un telefon fix. Probabil ca raspunsul fiecaruia dintre noi ar intarzia, fiind necesar un timp destul de lung de gandire pentru a fi formulat. Ei bine, atunci cand vine vorba de folosirea unei cabine telefonice cu siguranta ca durata raspunsului s-ar prelungi si mai mult. Si la Targoviste, ca dealtfel mai peste tot in Romania, cabinele telefonice exista, dar doar cu numele, fiind cel mai adesea adevarate ruine ale modernitatii, vandalizate, dezmembrata si aducand vag cu o cabina telefonica.Totusi proprietarii nu renunta la ideea de a le readuce la viata.
La Targoviste societatea ce detine 32 de spatii si tot atatea cabine telefonice a soliciat Consiliului Local scoaterea la liocitatie a 32 de spatii de cate 1mp fiecare pentru instalarea de cabine telefonice, asat deoarece contractul de inchiriere ce expira in luna aprilie pentru parcelele de teren ocupate nu mai poate fi prelungit.
Toate bune si frumoase, numai ca in Consiliul Local licitatia a fost aprobata dar exista obligativitatea ca actualele relicve, din vremurile de glorie ale telefoniei fixe, sa fie inlocuite de unele noi. Ramane de vazut in ce masura acest lucru se va intampla dat fiind faptul ca eficeienat economica a unei astfel de initiative pare, cel putin la prima vedere, a fi una inexistenta.

Redactor: Horia Marin
Imagine: Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe