PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ALTE NEREGULI LA BENZINĂRIA DIN TĂRTĂŞEŞTI

ALTE NEREGULI LA BENZINĂRIA DIN TĂRTĂŞEŞTI

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

După ce s-au trezit cu benzină în apa pe care o consumau în scop potabil, localnicii din jurul benzinăriei de la Tărtăşeşti sunt cu ochii pe peco în permanenţă. Astfel, au constatat şi alte nereguli care le pun viaţa în pericol. Mai exact, în benzinărie se fumează mai ceva ca la cafenea, chiar în apropierea pompelor.

Proprietarii caselor din spatele benzinăriei spun că au rămas fără cuvinte când au văzut clienţii cu ţigările aprinse în incinta peco-ului. Şi de parcă n-ar fi fost suficient, angajaţii procedează exact la fel, fumând aproape de pompe. Localnicii au făcut o sesizare la IGSU, iar reprezentanţii ISU Dâmboviţa au mers sâmbătă în control şi au aplicat o sancţiune de 3 500 de lei.

Oamenii spun că nu pot sta nepăsători, întrucât locuinţele lor sunt în pericol.

După controlul efectuat de reprezentanţii ISU, în benzinărie au apărut anunţuri prin care se interzice fumatul în incinta obiectivului. Rămâne de văzut dacă şi angajaţii se vor conforma şi dacă îi vor atenţiona şi pe clienţi.

 

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe