PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » DEPRESIA L-A ÎMPINS SPRE MOARTE

DEPRESIA L-A ÎMPINS SPRE MOARTE

de Andrei Oprescu
34 vizualizări

Un bărbat de 48 de ani, din Ialomiţa, şi-a găsit sfârşitul în judeţul Dâmboviţa, în week-end. Acesta s-a aruncat de la etajul al treilea al unui cămin de elevi, în care era cazat. Se pare că gestul extrem a fost generat de o depresie. Bărbatul şi-a pierdut copilul în urmă cu un an.

Căminul în care s-a întâmplat tragedia se află în incinta Liceului „Voievodul Mircea” din Târgoviște. Bărbatul era cazat aici, împreună cu colegii săi, cu care lucra la o firmă contractată de Primăria Municipiului Târgovişte pentru reparaţia unui pod. Din senin, bărbatul s-a aruncat în gol şi nu a mai putut fi salvat de medici.

Colegii de muncă ai bărbatului spun că acesta suferise o depresie puternică, de aproximativ un an, după ce şi-a pierdut baiatul de 16 ani, care s-a înecat în mare. După muncă, bărbatul a băut și le-ar fi spus colegilor de cameră că el își va lua viața, dar nimeni nu l-a băgat în seamă. În doar câteva clipe s-a aruncat de la o fereastră.

Bărbatul era în municipiul Târgovişte din toamna anului 2017.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe