PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ALUNECĂRILE DE TEREN LE AMENINȚĂ CASELE – VIDEO

ALUNECĂRILE DE TEREN LE AMENINȚĂ CASELE – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Disperare pentru doua familii din Dragomiresti, Dambovita! Din cauza ploilor abundente, pamantul din gradini a luat-o la vale, iar alunecarile masive de teren le ameninta casele. Oamenii stau acum cu teama pentru ca oricand casele lor ar putea sa cada in prapastie adanca. Cele doua familii afectate asteapta acum cu sufletul la gura ajutorul autoritatilor.
Familia Pana este cea mai afectata de alunecarile de teren. Pamantul din spatele casei s-a surpat pe o portiune de zeci de metri, iar acum le ameninta casa.
In dreptul unei anexe gospodaresti, pamantul s-a surpat pana la temelie. Aici doarme Natalia Pana. Este constienta ca oricand locuinta ei ar putea sa cada in vale. Femeia isi doreste moartea, dar se roaga pentru familia ei.
In pericol sunt si doi copii care se joaca toata ziua prin curte. Parintii se tem pentru cei mici pentru ca o clipa de neatentie poate fi fatala.
Pana acum oamenii au incercat toate metodele posibile pentru a stopa fenomenul, dar totul a fost in zadar.
In aceeasi situatie se afla si familia Ranca, chiar daca pamantul din gradina lor s-a surpat mai putin. In spatele locuintei, s-au format o groapa imensa.
Pentru a inlatura pericolul ar tebui creat un dig de beton, spun oamenii, dar pentru construirea acestuia ar fi nevoie de o suma colosala de bani. Oamenii spera ca autoritatile le vor sari in ajutor. Altfel ar putea fi inghititi de pamant in cateva clipe.
Autoritatile locale sunt acum in alerta si au solicitat ajutorul Guvernului si Consiliului Judetean Dambovita.

Valentin Popescu
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe