PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LUNA CUTREMURELOR – VIDEO

LUNA CUTREMURELOR – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Pamantul se zguduie puternic. In luna aprilie s-a inregistrat un numar record de cutremure! Potrivit seismologilor, pamantul s-a miscat de peste 30 de ore. Cel mai puternic seism din luna aprilie a avut magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter. S-au inregistrat insa si alte recorduri negative. Trei seisme in numai 24 de ore in zona Vrancea, pe 26 aprilie. Care sunt judetele din Regiunea Sud Muntenia, cu risc mare de cutremure, aflati in minutele urmatoare.
Un alt record negativ inregistrat in aprilie a fost de patru cutremure in mai putin de 24 de ore. Primul seism s-a produs sambata, 26 aprilie, la ora 10.30 si a avut magnitudinea de 2,8 grade pe scara Richter. Noua ore mai tarziu, Vrancea s-a cutremurat din nou, de aceasta data seismul avand o magnitudine de trei grade pe scara Richter. Cel mai puternic a fost insa sambata seara, cu o magnitudine de 3,5 grade pe Scara Richter. In total, in luna aprilie, au avut loc peste 30 de cutremure in zona Vrancea.

Mădălina Zăbavă
Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe