PRIMA PAGINĂ » SPORT » AMBIȚIE DE FIER – VIDEO

AMBIȚIE DE FIER – VIDEO

de Andrei Oprescu
35 vizualizări

La varsta la care altii nu se pot ridica din fata calculatorului, Severin Irimia, face furori in campionatul national de culturism. La doar 26 de ani, sportivul dambovitean a devenit, sambata, la Sibiu, vicecampion national, la categoria plus 1 metru 80 culturism clasic, performanta pe care a obtinuta fara sa se antreneze mult timp in acest scop.

Cu o ambiteie de fier dar si cu multa munca a reusit sa ajunga unul dintre cei mai buni sportivi din Romania. Dupa ce a castigat numeroase premii la concursurile de fitness la care a luat parte si a demonstrat ca visele pot deveni realitate, Severin a reusit sa castige si un bine meritat loc 2 la campionatul de culturism al tarii.

Competitia a reunit la start 8 de sportivi de la mai multe cluburi din tara. Severin a concurat la culturism, categoria plus 1 metru 80, categorie la care au fost prezenti adversari cu mult mai experimentati. In ciuda acestui dezavantaj, Severin a reusit sa devina vicecampion national, iar fara prea multe emotii si-a adjudece medalia de argint. Tanarul a avut o prestatie foarte buna in compania unor sportivi valorosi, si s-a clasat al doilea intr-un concurs la care au participat culturisti cu vechime.

Titlul de vicecampion din acest an a implicat cate doua antrenamente zilnice, inclusiv duminicile, insumand patru-cinci ore de pregatire pe zi, dar si cu un regim alimentar foarte strict. Un regim draconic, pe care l-a suportat sustinut fiind de antrenorul sau, Andrei, si el campion absolut la culturism. 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe