PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AMENINŢĂRI ŞI INTIMIDĂRI LA NICULEŞTI

AMENINŢĂRI ŞI INTIMIDĂRI LA NICULEŞTI

de Andrei Oprescu
303 vizualizări

La Niculesti, judetul Dambovita, voturile se castiga prin santaj si agresiune. Candidatul UNPR la fotoliul de primar al comunei, sustine ca actualul primar PSD-ist, Dorinel Soare, recurge la metode neortodoxe de intimidare, in speranta ca-l va determina sa renunte la lupta din 5 iunie. Tanarul marturiseste ca de curand a fost amenintat de ginerele primarului in functie, pe motiv ca ar fi pasit pe strada care duce catre casa acestuia. Un drum despre care necunoscatorii nu ar avea cum sa stie ca apatine edilului din Niculesti, asa cum acesta sustine.

Candidatul UNPR la Primăria Niculeşti, Leonard Gilbert, povesteşte cum în urma participării sale la emisiunea Feţele Puterii de la MDI TV alături de actualul primar Dorinel Soare s-a trezit că este agresat şi ameninţat de către ginerele edilului, pe motiv că a îndrăznit să păşească pe un drum de servitute care duce către gospodăriile famiei Soare.

Tânărul consideră că apropiaţii primarului PSD-ist Dorinel Soare, recurg la astfel de metode în speranţa că-l vor indimida şi îl vor determina să renunţe la cadidatura pentru postul de primar.

În replică, primarul comunei Niculeşti, Dorinel Soare a încercat să se justifice, însă fără a nega că ginerele său l-ar fi ameninţat pe cadidatul UNPR. Edilul susţine că strada pe care a îndrăznit să păşească Leonard Gilbert este proprietatea privată a rudei sale, asta deşi zona nu este împrejmuită şi nici semnalizată în vreun fel, motiv pentru care, cel mai probabil, i se pare cuviincios ca toţi cei care ajung din întâmplare pe acel teren să fie pedepsiţi.

Aşa s-a întâmplat şi cu echipa MDI TV ajunsă în zonă. Aflaţi pe domeniul public, în apropierea străzii despre care primarul susţine că este proprietate privată, reporterul si cameramanul televiziunii mai că nu au fost luaţi de mână şi aruncaţi cât colo de edilul furios care de abia reuşea să se stăpânească, la gândul că i-a fost filmat palatul familiei.

Pentru că a fost agresat şi ameninţat, candidatul UNPR la funcţia de primar a depus plângere penală la poliţie pe numele ginerelui primarului Dorinel Soare.

În plus, tânărul susţine cu cei mai mulţi dintre localnici se tem de edil, pentru că îi şantajează, spunându-le că nu le mai eliberează documente necesare ori alte drepturi legale.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe