PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AN BUN PENTRU ADMINISTRAŢIA DÂMBOVIŢEANĂ

AN BUN PENTRU ADMINISTRAŢIA DÂMBOVIŢEANĂ

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

 

An bun pentru aministraţia judeţeană din judeţul Dâmboviţa! La o scurtă privire aruncată pe parcursul anului 2017, bilanţul se arată unul satisfăcător. În ciuda principiului întotdeauna este loc de mai bine, realizările nu pot fi ignorate, iar conducerea Consiliului Judeţean îşi prelungeşte responsabilitatea asupra dezvoltării meleagurilor dâmboviţene.

Anul 2017 a fost caracterizat de către administraţia judeţeană ca fiind un an dificil, dar şi unul plin pentru Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Cele mai mari provocări au fost legate de buget, de salarizare, de restructurarea creditelor Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Cele mai mari bătăi de cap le-au dat Ordonanţa 28, depunerea proiectelor pentru finanţare pe programele europene, de semnarea contractelor şi aşa mai departe. Una dintre cele mai mari realizări din judeţul Dâmboviţa este reprezentată de investiţia începută la Ulmi, poate cea mai mare de la Revoluţie până în prezent.

Păreri pro şi contra au fost şi despre construirea unui mall în municipiul Târgovişte. Administraţia judeţeană asigură că obiectivul va fi gata la timp, prin prisma profesionalismului de care dă dovadă firma care a semnat contractul de execuţie. Astfel că, cu bune, cu rele, judeţul Dâmboviţa este în evoluţie, chiar dacă este nevoie de răbdare pentru implementarea tuturor proiectelor.

 

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe