PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ANAF A ÎNFIINŢAT GHIŞEUL UNIC

ANAF A ÎNFIINŢAT GHIŞEUL UNIC

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Din dorinţa de a îmbunătăţi activitatea instituţiei în relaţia cu membrii comunităţii locale, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a înfiinţat un ghiseu unic. Contribuabilii, persoane fizice sau juridice îşi pot rezolva problemele pentru care au venit la A.N.A.F. fără a mai alerga de la un ghişeu la altul.
Ghişeul unic a fost amenajat la parterul sediului A.N.A.F., filiala Dâmboviţa, la intrarea dinspre piaţa Bărăţiei, unde funcţionarii publici din cadrul instituţiei pot soluţiona orice problemă a contribuabililor, atât persoane fizice cât şi persoane juridice. Măsura face parte din strategia Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală pe termen mediu, ce vizează îmbunătăţirea activităţii instituţiei în relaţia cu membrii comunităţii locale. În ceea ce priveşte activităţile ce se desfăşoară în cadrul Ghişeului Unic, contribuabilii vor putea înregistra cererile în vederea eliberării de diverse documente precum adeverinţe, certificate, cazier fiscal, etc. şi tot de acolo vor ridica actele solicitate.
Contribuabilii sunt de părere că această măsură este binevenită şi speră că astfel nu îşi vor mai pierde timpul,umblând dintr-o parte în alta a clădirii pentru a primi un document.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe