PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » ANCHETĂ ÎN URMA IMAGINILOR ÎN CARE APAR CADAVRE DE CÂINI PE MARGINEA A1

ANCHETĂ ÎN URMA IMAGINILOR ÎN CARE APAR CADAVRE DE CÂINI PE MARGINEA A1

de Andrei Oprescu
29 vizualizări

Anchetă de amploare a poliției și specialiștilor Direcției Silvice Giurgiu după apariția în spațiul public a imaginilor în care apar cadavre de câini maidanezi. Imaginile au fost filmate pe marginea autostrăzii A1, la km 36. Cea care le-a postat pe internet acuză paznicul de vânătoare de la Ocolul Silvic Malu Spart Giurgiu că a împușcat mai multe animale pe care le-a lăsat apoi să zacă pe marginea autostrăzii.
Într-un final s-au sesizat și reprezentanţii Direcţiei Silvice Giurgiu, împreună cu cei ai Direcţiei Sanitar-Veterinare şi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean și efectuează cercetări.
Poliţiştii au deschis de asemenea dosar penal pentru uz de armă letală fără drept, uciderea fără drept a animalelor cu intenţie după ce un bărbat din localitatea Găiseni, judeţul Giurgiu, a reclamat la poliţie că a găsit un câine mort şi acesta ar fi fost împuşcat.

sursa foto:facebook/Suzana Greta Popa

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe