PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ANCHETĂ LA COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE

ANCHETĂ LA COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE

de Andrei Oprescu
17 vizualizări

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, și-a trimis Corpul de control în Dâmbovița pentru a ancheta activitatea Companiei de Apă Târgoviște. Anunțul a fost făcut duminică chiar de Rovana Plumb, care a fost prezenta la o întâlnire cu primarii. Ministrul și-a manifestat nemulțumirea și față de prețul mare pe care dâmbovițenii îl plătesc pentru un metru cub de apă și a promis că va găsi soluții pentru diminuarea acestuia. Controale au fost trimise, tot de la București, și pentru verificarea proiectului pe gunoi.

Rovana Plumb și-a trimis Corpul de control în Dâmbovița pentru a ancheta activitatea Companiei de Apă Târgoviște, acolo unde se pare că se aruncă cu banii în toate direcțiile. Ministrul Mediului a recomandat printre altele Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița și Consiliului Județean urgentarea Master Planului pe POS II Mediu pentru a putea beneficia de suma pentru asistență tehnică alocată pentru perioada 2014 – 2020. În privința termenului până la care trebuia trimis Master Planul, Ministrul a precizat că data limită ar fi fost …“Ieri!

Se pare că ar fi fost trimis, din partea Dâmboviței, un Master Plan incomplet care nu poate fi luat în calcul de minister. Rovana Plumb caută soluții pentru diminuarea prețului mare pe care dâmbovițenii sunt puși să-l plătească la apă. Compania de apă nu este singura instituție unde ministrul Mediului a trimis controale. Mai mulți inspectorii de la București controlează proiectul pe gunoi în județul Dâmbovița. Rovana Plumb a promis că imediat după finalizarea controalelor va prezenta rezultatele acestora și măsurile care vor fi luate.

Mihai Eremia. Eduard Găiseanu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe