PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » URSUL A ATACT ÎN CUMPULUNG MUSCEL – VIDEO

URSUL A ATACT ÎN CUMPULUNG MUSCEL – VIDEO

de Andrei Oprescu
68 vizualizări

Un urs a atacat în această dimineaţă o gospodărie de la marginea municipiului Câmpulung Muscel. Sălbăticiunea a omorât 6 oi, pe una a rănit-o, iar pe alta a alergat-o până în oraş, unde a omorât-o. Localnicii sunt speriați de faptul că ursul ar putea ataca din nou.

Este panică în municipul Câmpulung MuScel. Un urs a făcut prăpad în gospodăria unei femei. Oamenii au auzit noaptea trecută câinii, dar le-a fost frică să iasă. Animalul a omorăt mai multe oi. Una dintre ele a fost găsită abandonată chiar în faţa Spitalului municipal din Câmpulung.

Reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare Argeş nu au vrut să dea detalii despre incident. Ei nu au vrut să spună dacă se impune declararea unui focar având în vedere că oaia a fost omorâtă în oraş, unde umblă şi câinii comunitari. Mai multe echipe de vânători înarmaţi au plecat în căutarea ursului. Acum câţiva ani a mai coborât un urs chiar în centrul oraşului, atunci însă nu a atacat pe nimeni.

 

rep. Cristi Ionica
op. Cristi Dumitru

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe