PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ANCHETĂ LA PROTECȚIA COPILULUI – VIDEO

ANCHETĂ LA PROTECȚIA COPILULUI – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Cercetările în cazul atribuirii unor contracte de achiziţii şi prestări servicii de către Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu continuă, după ce vineri au fost efectuate 12 percheziţii la sediul instituţiei giurgiuvene, precum şi la 11 societăţi comerciale care au beneficiat de aceste contracte. Dosarul este instrumentat de Direcţia de Investigare a Fraudelor din cadrul IGPR, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.
Poliţiştii au descins, vineri, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu şi la 11 firme, într-un dosar privind modul de atribuire, în 2013, a unor contracte de achiziţii publice de lucrări sau de prestări de servicii. Surse judiciare susțin că, în acest caz, ar fi vizaţi de anchetă şi doi deputaţi. Dosarul vizează modul de atribuire a unor contracte de achiziţii publice de lucrări, furnizare ori de prestări servicii încheiate între DGASPC Giurgiu şi mai multe societăţi comerciale, iar cercetările în acest caz urmează a fi continuate. Deocamdată nu a fost luată nicio măsură de reţinere în acest dosar.

Mihai Eremia

https://www.youtube.com/watch?v=Lryq8It2SxQ

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe