PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » ANCHETE DEMARATE ÎN CAZUL MEDICULUI DE LA PUCIOASA

ANCHETE DEMARATE ÎN CAZUL MEDICULUI DE LA PUCIOASA

de Andrei Oprescu
40 vizualizări

Comportamentul agresiv al medicului din oraşul dâmboviţean Pucioasa, nu va rămâne nesancţionat. Poliţia, spitalul, dar şi Colegiul Medicilor au deschis anchete în acest caz, unde sunt analizate comportamentele ambelor părţi, dar şi motivul pentru care s-a ajuns la agresiuni fizice între medic şi aparţinătorul pacientei. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

În urma celor trăite, Alexandru Bucur a depus plângere şi la Colegiul Medicilor din judeţul Dâmboviţa. Sacţiunile nu pot fi decise şi aplicate imediat, ci după finalizarea anchetei, însă imaginea medicului va rămâne pătată în urma ieşirii violente, spun colegii săi.

În şedinţa Comisiei de Disciplină a Colegiului Medicilor va fi „derulat” filmul întregului conflict pentru a se stabili procentul de vină a ambelor părţi. La nivel judeţean nu se pot aplica, însă, sancţiuni drastice.

Doctorul Geambaşu ar trebui să iasă la pensie în luna aprilie a acestui an. Dacă se cere o pensionare anticipată în urma acestui incident va stabili conducerea Spitalului Orăşenesc Pucioasa. Între timp, medicul îşi desfăşoară activitatea în mod obişnuit în unitatea spitalicească, pentru că este singurlul medic chirurg de la Pucioasa, care operează. Părerile sunt împărţite în ceea ce priveşte comportamentul doctorului.

Pe numele doctorului Geambaşu, poliţia a deschis un dosar penal pentru comportament abuziv, iar pe numele victimei, Alexandru Bucur, s-a deschis un dosar penal pentru ameninţare. Rămâne de văzut care vor fi rezultatele comisiilor de disciplină de la Colegiul Medicilor şi de la Spitalul Orăşenesc Pucioasa.

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe