PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ANCHETE ÎN CAZUL PACINETEI DIN PLOIEȘTI – VIDEO

ANCHETE ÎN CAZUL PACINETEI DIN PLOIEȘTI – VIDEO

de admin
15 vizualizări

Familia femeii de 59 de ani din Ploiesti care se lupta pentru viata pe patul unei clinici private din Brasov dupa o operatie de micsorare de stomac a depus reclamatie la Colegiul Medicilor Prahova impotriva doctorului specialist care a convins-o pe femeie. Astazi au mers si la politie unde au depus plangeri pentru inselatorie si malpraxis. Familia acuza si medicii clinicii din Brasov ca vor sa transfere pacienta la un spital din Bucuresti desi starea de sanatate nu ar permite acest lucru!
Familia pacientei este extrem de revoltata de situatia in care aceasta a ajuns. Rudele considera ca femeia a fost inselata,iar operatia,recomandata la Ploiesti ca fiind una gratuita este in fapt un caz de malpraxis.Unul din fii pacientei si-a pus locuinta gaj pentru plata operatiei.
Rudele femeii sustin ca medicii de la clinica privata din Brasov se tem ca pacienta sa nu moara la ei in spital si astfel imaginea uintatii lor sa sufere si sustin ca in acest scop ar fi facut demersuri ca aceasta sa fie transferata la un spital din Bucuresti.
Familia a depus plangere la Colegiul Medicilor Prahova impotriva doctorului care i-a propus operatia femeii,acelasi care a asigurat-o ca este gratuita.Specialistul diabetolog nu a vrut sa comenteze insa acuzatiile,iar ancheta va fi una de durata. Rudele Vioricai Constantin au depus azi plangere la politia municipiului Ploiesti si au lasat reclamatii si la Colegiul Medicilor din Brasov.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe