PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ANGAJAȚII PRIMĂRIEI MUNCESC PENTRU VICEPRIMAR?!

ANGAJAȚII PRIMĂRIEI MUNCESC PENTRU VICEPRIMAR?!

de Mditv
48 vizualizări

Moravurile se mostenesc in administratia locala din municipiul Moreni. Dupa modelul conducerii si angajatii au adoptat un comportament josnic si injura ca la usa cortului pe oricine ii deranjeaza. Un nou exemplu il reprezinta soferul care conduce masina primariei. Suprins ieri alaturi de alti angajati din primarie cum carau obiecte acasa la viceprimarul Constantin Tonca, soferul a devenit recalcitrant si l-a injurat pe cel care filma. Viceprimarul a gasit o explicatie, care nu justifica insa faptul ca a folosit bunurile primariei si angajatii pentru favoruri personale.

După scandalul din Consiliul Local Moreni în care PSD-iștii și-au arătat încă o dată adevărata față și intențiile atunci când au interzis filmarea ședinței pentru a face cunoscute deciziile și morenarilor, acum a apărut o nouă pată pe imaginea primăriei din Moreni. În imaginile susprinse de un amator, se vede clar cum mașina instituției și angajații primăriei sunt acasă la viceprimar unde sunt descărcate diferite obiecte. Cel care a filmat se afla pe domeniul public, dar s-a ales cu o serie de înjurături de la șoferul primăriei care după modelul șefilor, a devenit reclacitrant.

Viceprimarul Constantin Tocan a găsit o explicație, dar care nu justifică sub nicio formă faptul că a folosit mașina instituției și angajații primăriei în scop personal, atât timp cât aceștia sunt plătiți din banii publici și sunt în timpul programului. Având în vedere atitutinea șoferului, ceva pare putre la mijloc. Dacă nu avea nimic de ascuns, acesta nu ar fi trebuit să reacționeze cum a făcut-o.

Filmulețul a atras o serie de comentarii negative în care morenarii s-au revoltat:

sursa:facebook

Grea poveste, tăvălugul a început să se rostogolească. Naşi încep să iasă să le dea nana, orice naş are naşul lui(…)să se vadă proiectele anterioare şi bani alocaţi, vorba unora : d.n.a.-ul e pe voi.

Cei bătrâni ii formează pe tineri, după chipul şi asemănarea lor.

Nu știu la ce vă așteptați. Asta se practică de 26 de ani în orașul ăsta așa că nu e de mirare. Singurul lucru care ma miră e că nu îi deranjează nimeni de la DNA. Dar nu e timpul trecut.

Fac ce vor ei în orașul ăsta„.

În privința atitudinii șoferului de la primărie care a înjurat birjărește pe cel care filma momentul, aflat pe domeniul public, viceprimarul susține că va lua măsuri și se poate ajunge până la sancțiuni salariale. Rămâne de văzut dacă aceștia vor recurge din nou la celebra poveste o mână spală pe alta și amândouă fața, sau conducerea primăriei se va ține de cuvânt.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe