PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TABĂRA CARE VINDECĂ SUFLETE

TABĂRA CARE VINDECĂ SUFLETE

de Mditv
6 vizualizări

Vestea ca trebuie sa se lupte cu o boala grea, a schimbat-o total. Mai intai a simtit durerea si neputinta, apoi disperarea si intr-un final a iesit invigatoare si s-a transformat intr-un model pentru ceilalti. In episodul de astazi al campaniei Tabara care vindeca suflete va prezentam povesti de viata ale unor oameni care au devenit un sprijin pentru cei din jur si care au invatat sa daruiasca fara sa ceara nimic in schimb.

Povestea Ionelei este povestea unei învigătoare. Am cunoscut-o în tabăra de anul trecut, era voluntar. Asta după ce în primul an de MAGICAMP venise ca beneficiar. Tocmai ce suferise un transplant de celule stem, iar săptămâna petrecută aici i-a schimbat viața.

La doi ani de la transplant, după experiența din spital și tratamentele dure, Ionela simte că trăiește viața din plin și dăruiește celor din jur zâmbete și bunătate. Acum învață să devină asistent medical și face practică în spitalele din București la secțiile de oncologie pediatrică. E alături de copiii aflați în suferință și le dă un exemplu de reușită.

A învățat să vadă întotdeauna partea plină a paharului, să spere și să viseze și de la oamenii pe care i-a cunoscut să ia exemplele cele mai bune.

Și Ilinca este un model pentru ceilalți. A venit din Botoșani în tabără să-i ajute pe copii să uite de boală. Știe ce înseamnă. Ambii părinți au suferit de cancer și familia a dus o luptă grea, dar s-au vindecat și asta i-a dat speranță și dorința de a ajuta.

Cosmin împarte îmbrățișări tuturor. Are o energie și un zâmbet care te cucerește pe loc. Pentru el Ionela este o soră mai mare.

Povestea Magicamp continuă și săptămânile următoare. Până atunci cei care vor îi pot ajuta pe copiii de aici și pot dona îmbrăcăminte, alimente, jucării, dar și articole de papetărie pentru activitățile din Magicamp.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe