ANIVERSARE ARHIEREASCA

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Inaltpreasfintitul Nifon, arhiepiscop si mitropolit al Targovistei a implinit 14 ani de arhipastorire in vechea cetate de scaun a Tarii Romanesti. Ceremoniile aniversare au inceput la Catedrala Mitropolitana din Targoviste, cu Sfanta Liturghie. La eveniment au fost prezente fete bisericesti, autoritati locale si numerosi credinciosi.

Inaltpreasfintitul Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Targovistei a aniversat in a doua zi de Craciun, 14 ani de arhipastorire, eveniment care a reunit parintii consilieri de la Centrul Eparhial, parinti protopopi, profesori de la scolile de teologie, stareti si starete, un sobor impresionant de preoti si diaconi, dar si autoritati locale si credinciosi.

Inaltpreasfintitul Mitropolit Nifon a tinut un cuvant de invatatura despre mesajul central al sarbatorii Nasterii Domnului si rolul deosebit al Sfintei Fecioare Maria in istoria mantuirii noastre.

A urmat apoi receptia aniversara la Resedinta Mitropolitana, unde Corala Catedralei Mitropolitane si Corala Preotilor din Arhiepiscopia Targovistei au oferit un dar InaltPreasfintitului Nifon, un scurt concert de colinde.

ECHIPA: Madalina Zabava / Ciprian Rusa

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri