PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » ANNA LESKO, ÎMPUȘCATĂ ÎN TIMPUL CONCERTULUI

ANNA LESKO, ÎMPUȘCATĂ ÎN TIMPUL CONCERTULUI

de Mditv
10 vizualizări

Clipe de panică la un festival organizat în comuna lui Adrian Năstase! Anna Lesko a fost împușcată chiar în timpul concertului susținut în comuna prahoveană Cornu. O persoană din public a scos un pistol cu bile și a tras în artistă. Speriată de pățania colegei ei, Delia a urcat pe scenă cu teamă și a atras atenția publicului că va opri recitalul dacă se repetă situația.

Anna Lesko a susținut un concert de 30 de minute în cadrul „Festivalului Florilor de Tei” din Comuna Cornu, județul Prahova. Pe parcursul concertului, aceasta a schimbat mai multe ținute și chiar a interacționat cu publicul, chemând cinci tineri pe scenă pentru a dansa alături de ea. În tot acest timp o persoană din public care se afla în primele rânduri a scos un pistol cu bile și a tras în cântăreață. Anna Lesko nu a lăsat acest incident să îi strice momentul și a continuat show-ul, chiar dacă era rănită. Când a coborât de pe scenă i-a anunțat pe organizatori de situație.

Imediat după Anna Lesko pe scenă a urcat și Delia, care a atras atenția de la început că va opri recitalul dacă se repetă situația.

Întâmplarea a bulversat spectatorii care s-au speriat și ei de incident.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe