PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ANOMALII LA ANINOASA

ANOMALII LA ANINOASA

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Au așteptat canalizarea ani de zile și când credeau ca a ieșit soarele și pe strada lor, s-au trezit cu un adevărat dezastru. O stradă din Aninoasa a fost complet distrusă în urma lucrărilor la rețeaua de canalizare. Șanturile au dispărut, stâlpii de electricitate au rămas în mijlocul străzii și la fiecare ploaie oamenii ies prin noroaie pentru că apa pluvială se scurge direct în mijlocul drumului.

După ani de zile în care au primit promisiuni de la primăria Aninoasa, rețeaua de canalizare a ajuns și la localnicii de pe strada Toloaia din comuna, numai că bucuria nu a ținut mult. Doar unii au fost branșați de primărie, în timp ce alții au scos bani din buzunar pentru a se lega la rețea. Mai mult, lucrările au lăsat un adevărat dezastru în urmă. De mai bine de 4 luni, șanțurile au rămas astupate și scurgerile au dispărut, strada este permanent inundată, noroaie la tot pasul, iar mașinile nu mai pot pătrunde în zonă. Până și stâlpii de electricitate au rămas în mijlocul drumului blocând accesul.

Folosind o parafraza: dupa muncitori, potopul! Oamenii au făcut numeroase sesizări la primărie pentru remedierea situației, dar în zadar. Sunt nevoiți să suporte bălțile și noroaiele după fiecare ploaie.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe