PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PUNCT ȘI DE LA CAPĂT

PUNCT ȘI DE LA CAPĂT

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

Un bărbat din comuna dâmbovițeană Răzvad se judecă de ani de zile cu vecinul său pentru propriul teren. Deși are acte pentru proprietatea pe care o deține, bărbatul a fost dat în judecată de vecin pentru motivul că acesta i-ar fi luat din teren. Pentru că nu a avut câștig de cauză vecinul său a decis să mute procesul în județul Argeș unde vor relua toată povestea.Sătul să umble prin tribunale, Radu Nicolae a ajuns la capătul răbdării. De 10 ani este în litigiu cu vecinul său pentru propriul pământ. Vecinul acuză că are mai puțin teren deoarece Radu Nicolae ar fi mutat gardul, deși actele dovedesc contrariul. Deși au făcut zeci de măsurători cadastrale prin care s-a dovedit că Radu Nicolae are exact același teren care apare și în acte și nu a luat din proprietatea vecinului, cearta a continuat în tribunale, la prefectura Dâmbovița și la primăria Răzvad un deceniu. Bărbatul acuză primăria Răzvad pentru actele emise. Răspunsurile evazive și actele emise greșit de autorități au făcut ca procesele să decurgă anevoios ani de zile. După ce a văzut că nu are câștig de cauză, vecinul lui Radu Nicolae a cerut ca procesul să fie mutat în județul Argeș pe motiv că judecătorii din Dâmbovița nu sunt imparțiali.

Bolnav și obosit să fie nevoit să demonstreze că ceea ce îi aparține este într-adevăr al lui, Radu Nicolae va trebui să o ia de la capăt cu procesele din cauza neatenției unor angajați ai primăriei care nu răspund în fașa nimănui pentru greșelile făcute.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe