PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ,,ANTONESCU ESTE COMPROMIS’’ – VIDEO

,,ANTONESCU ESTE COMPROMIS’’ – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Partidul Miscarea Populara spera sa obtina la alegerile europarlamentare un scor cu doua cifre. In opinia vicepresedintelui Miscarii Populare, Teodor Baconschi, pentru alegerile din toamna cea mai buna varianta ar fi sustinerea unui candidat comun de catre toate fortele de dreapta. Teodor Baconschi a fost prezent, la Alexandria, la lansarea candidatilor pentru alegerile locale partiale.
Teodor Baconschi, vicepreşedintele PMP speră în unificarea tuturor forţelor de dreapta pentru susţinerea unui candidat comun la alegerile prezidenţiale din toamnă şi crede că europarlamentarele din mai vor reprezenta un test pentru partidele de dreapta.
” Aceste europarlamentare vor permite multelor partide de dreapta, care intră în competiţie să constate, cu ajutorul cetăţenilor şi al alegătorilor, ce greutate electorală are fiecare. Pe 26 mai vom şti clar ce scor are fiecare partid . Pe acest fond , noi vom deschide negocieri pentru o platfomă de drapta pentru găsirea unui singur candidat de dreapta.Este normal să existe un singur candidat al dreptei” a declarat Baconschi.
Întrebat dacă PMP l-ar susţine pe Crin Antonescu, în situaţia în care acesta ar fi desemnat candidatul dreptei, Teodor Baconschi a declarat :
”Johannis ar fi un candidat mult mai serios. Domnul Antonescu este comprimis pe plan internaţional”.
Prezent la Alexandria pentru a se întâlni cu electoratul, vicepreşedintele PMP, Teodor Baconschi a vorbit despre aspiraţiile pe care Partidul Mişcarea Populară le care în ceea ce priveşte rezultatul alegerilor europarlamentare.
”Ne-am propus un scor cu doua cifre asta însemnând peste 10%. Partidul Mişcarea Populară, conform tuturor sondajelor, indiferent de cine le-a comandat, este singurul partid politic care creşte de câteva luni. Avem deja peste 500 de sedii şi 1200 de organizaţii. Ieri, ultima actualizare a bazei de date, arată că am sărit de 40.000 de membrii Credem că vom face un scor care să permită intrarea în Parlamentul European a patru sau chiar cinci europarlamenatari”,a declarat Baconschi, care ocupă poziţia a treia pe lista de europarlamentari a PMP.

Iulian Banasanu
Sursa: adevarul.ro

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe